Ванга отказва Аня Пенчева от операция и й предрича нещо много важно, което ще се случи в живота й

Аня Пенчева

Аня Пенчева направи емблематично гостуване във вчерашното издание на „Забраненото шоу на Димитър Рачков“, защото половината от престоя си в студиото, бе в леглото до тв водещия.

Наред с интимните шеги и закачки, и връщането на лентата от по-младите години на голямата ни актриса, тя се върна и към един много специален момент от живота си – срещата с пророчицата Ванга.

„Бяхме много близки с нея. Режисьорът Павел Павлов ме заведе – те двамата с Невена Коканова бяха сред най-обичните й хора. Пророчицата ми забрани да правя операция – предупреди ме, че тези хора, при които се каня да отида, не са най-подходящите за тази работа. След това ми рече, че ще имам още едно дете от следващия си мъж, а тогава все още дори нямах връзка с Ивайло“, разказа Аня.

Двамата със съпруга й Ивайло Караньотов, който бе в публиката и през цялото време наблюдаваше с интерес изявите на половинката си, отново обърнаха на пълен майтап най-новия слух за раздялата им. Пенчева обаче съвсем сериозно заяви на Рачков, че няма да сподели публично какво е спестила в книгата си за Стефан Данаилов, която скоро ще излезе на пазара.

В началото на томчето пише „Как една любов може да премине приятелство“, а на финала й: „Това е онази книга, която нито една дъщеря не иска да прочете от майка си“, а автор на тези думи е дъщерята на Аня Пенчева – Петя Дикова.