Журналистката Цвета Кирилова възмутена от Радев: От него лъха див социализъм, държи се като преродил се съветски диктатор

румен радев

Журналистката и основател на родолюбивото сдружение „Азбукари“ Цвета Кирилова изрази позиция, че президентът Румен Радев прокара линия на зловещата омраза между българите, така, както никой не го е правил досега.

„Може ли някой да посочи какво свърши президентът Румен Радев за мандата си от 5 години? Фантастиката да я оставим настрана и да обсъждаме обективно. Президентът не схвана основното за 5 години, а именно, че не знае за какво служи тази институция. Такъв див социализъм лъха от действията му, че напоследък все едно сме се върнали 20 години назад.

Изглежда никой не знае какво е свършил. Ще Ви кажа. За 5 години засади онзи ден едно дърво. И с това се изчерпа дейността му“, коментира в социалните мрежи Кирилова.

Тя е възмутена също от изказванията на държавния глава от последната седмаци и най-вече от коментара му за първите дни на служебния кабинет: „Мисля, че е време да освободим България от усещането, че има хора – незаменими, на които властта по право им принадлежи“.

„Незаменими хора няма“ – Йосиф Сталин. „Няма незаменими хора“ – Румен Радев. Осъзнал сте го, другарю Радев и Сталин е съгласен с Вас и горд, че го цитирате раболепно. И ще добавя, той казва още „Има човек- има проблем, няма човек – няма проблем!“. Потресена съм как президент на държава, член на ЕС и НАТО, звучи като преродил се СЪВЕТСКИ Диктатор.

Няма НЕСМЕНЯЕМИ хора, но НЕЗАМЕНИМИ обаче ИМА, Другарю! Всеки е уникален, различен и неповторим, И ЗАТОВА Е НЕЗАМЕНИМ. Има и НЕЗАБРАВИМИ хора, а Вие не сте от тях, защото прокарахте линията на зловещата омраза между българите, така, както никой не го е правил досега“, Добави Кирилова.

 

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории