Само в 7DniSofia.bg

Новият шеф на НАП пъчи огромни мускули – Спецов е стряскащ културист, комшия е на Божков в Дубай (СНИМКИ)

румен спецов

Назначеният днес за шеф на НАП Румен Спецов изненадващо се оказа не юпи с бяла якичка, а мускулест мъжага, чийто профили във Фейсбук и Инстаграм преливат от полуголи снимки.

Вероятно Спецов е единственият данъчен инспектор у нас, който едновременно е експерт по здравословно хранене и културист с активна състезателна и треньорска дейност.

В професионалното си портфолио Спецов е записал 14 години стаж в системата на НАП, където заема различни отговорни постове, забелязали са го в сп. Жената днес, където са писали за него през 2017 г.

Във Фейсбук Спецов е изписал, че живее в Дубай, като Васил Божков. Пуска и снимки, на които се е тагнал оттам, пъчейки мускули. Не липсват и снимки със знойни дами по бански.

Назначението му за шеф на приходната агенция стана днес, след като с решение на МС бе освободена предходната шефка Галя Димитрова.

От МС го промотират като висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност.

Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство. Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Жената на Спецов-Плама Спецова и сега живее в Дубай, а той в последните години се е занимавал със счетоводство, казват източници на ПИК.

ПИК