Младото гадже на Ваня Щерева я заряза, защото… (СНИМКА)

maxresdefault

Ваня Щерева призна, че връзката й с младото й гадже Борислав е приключила в началото на тази година. Младежът беше с 25 години по-млад от актрисата и явно възрастовата разлика си е казал думата и е „помогнала“ за края на връзката им.

„Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края. Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало“.

„На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си – хубаво е, приятно ни е – и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: „Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?“ От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: „Нищо, седя тук и се чудя к’во да правя“. Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя“, разказа Щерева за раздялата.

„Тайната както на успеха, така и на всичко друго, е честност“, категорична е тя. „Имам няколко върха – когато се роди Мила, „Под прикритие“ и „Образцов дом“. Ваня призна, че отново е на крилете на любовта, но заяви, че си е научила урока и повече не иска публична връзка. Тя не издаде подробности около актуалната си романтична авантюра.