Гришо е мъж мечта: Обичам да пера и да мия чинии

гришо1

Григор Димитров много обичал да пуска пералня и да мие чинии. 29-годишният хасковлия даде любопитно интервю в Инстаграм в навечерието на участието си на „Мастърс“-а в Рим.

За пореден път нашето момче отдаде почит на родителите си Димитър и Мария, пише Телеграф.

„Абсолютно винаги съм се възхищавал на моите родители и по-конкретно на майка ми. Тя притежава както външна, така и вътрешна красота, много е емоционална – взел съм доста от нейния характер. Когато бях тийнеджър и излизах навън с приятели, тя беше изключително грижовна и опитваше да ме вкара в правия път. До ден-днешен си спомням думите й, преди да напусна България: „Григор, единственото нещо, което искам от теб, е да бъдеш добър човек отколкото велик шампион.“. Тези нейни думи са се загнездили в съзнанието ми и никога няма да ги забравя. От друга страна, баща ми винаги ми е бил модел за подражание, герой, към когото съм подхождал с голямо уважение и възхищение“, споделя Гришо.

Петте неща, които го правят щастлив, са семейството, приятелите, тенисът, бързите коли и физическите упражнения. Той издаде, че любимото му място за ваканция е езерото Комо в Италия.