Снахата на Илияна Йотова върти онлайн търговия

илияна йотова

Снахата на Илияна Йотова вече не е безработна. Младата девойка върти търговия онлайн, но няма своя фирма, а продава като физическо лице. Кристиана, която е омъжена за единствения син на вицепрезидента – Марин, твори и продава картини за бебета, които майките се надпреварват да купуват за детските стаи на своите отрочета.

Марин и Криси вдигнаха сватба на 5 септември 2020 година. Тържеството се състоя в Правец. Събитието струвало близо 100 хиляди лева, а половината била за гощавката на гостите. Церемонията уважиха близо 200 души, сред които много политици и известни личности.

По-сериозните доходи носел в семейството синът на вицепрезидента. От година и 8 месеца Марин е мениджър на голям клон на Пощенска банка. Преди това пък изкара близо 4 години на хубав пост в конкурентна банка – Пиреус.

Отдавна не разчитал на финансовата подкрепа на родителите си, а най-скъпата му инвестиция е автомобил БМВ. Марин е кадър на престижния британски университет в Уестминстър, но е сред малцината ВИП наследници, върнали се да градят кариера на родна земя.