Камелия проговори за ринопластиката

Kameliya-3

Камелия е от малкото певици, които доскоро минаваха за естествено красиви. Певицата наскоро се реши на промяна във външния си вид, като си направи ринопластика. Треньорът от „Гласът на България“ отнесе много критики заради корекцията, но самата тя призна, че се харесва.

„Само преди два месеца имах юбилей и защото през последните няколко години генетиката започна да се проявява при мен. От фамилията на баща ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка започна да става по-видима. Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот и имайки предвид, че скоро навърших 50 – просто реших да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висеше малко надолу. Досега, благодарение на филтрите това не ми личеше, но на живо се виждаше.“

,,В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум една година, за да се получи търсения резултат. Аз малко избързах с появата си по телевизията и се учудих, че с такъв грим изглеждам така отстрани, защото като се снимам вкъщи и има голяма разлика. Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести. Така че, това не е финалният начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!“ – разказва актуалната звезда.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории