Смърт, насилие и болка: Михаела Филева разкри за тежка драма

Михаела Филева

Майка ми е била жертва на домашно насилие и това е била причината да си тръгне от баща ми. Аз съм била само на 2 години, разказа по Нова тв певицата Михаела Филева.

„Единствената бащина фигура, която съм имала в живота си, беше тази на дядо ми. Майка ми работеше много, за да ни осигури всичко, от което се нуждаем“, каза тя.

Филева разкри, че майка й й е признала, когато вече е навършила 14 години, причината да се раздели с баща й. Певицата призна, че винаги за баща й все пак й е говорено с добро.

„Той има ново семейство и се надявам да е научил уроците си. Дано сега е баща, такъв, какъвто не беше за мен“, сподели тя.

„В момента съм особено безсилна. Наложиха ми се сбогувания с хора. Дядо ми почина. Суетата и играта на его ми изглеждат безсмислени. Месец по-късно майката на приятеля ми Стефан почина от коронавирус. Трябваше да се изправя и да съм до него, защото той загуби родител“, разкри Михаела.

Тя призна, че любовта й с Павел е била много чиста, истинска и детска, но просто двамата са били страшно различни.

„Много се опитвахме, но в крайна сметка не успяхме. Тогава срещнах Стефан. Не търсех любов и внимание. Излизахме с месеци просто да си говорим. Влюбих се в ума му, в интелекта и подхода му“, спомни си Филева.