Само в 7DniSofia.bg

Недялко Недялков за новото ОФ в парламента, дирижирано от Слави, за Мая Манолова и ДБ под юмрука на Радев

недялко

Тъжно корабокруширахме в илюзиите си за демократичен парламент. В момента нивото е „Мика Зайкова“ и това е най-честата еманация, най честата-метафора на грамотността. Отива му на това Народно събрание Мика Зайкова.

Това заяви пред ТВ Европа собственикът на Агенция ПИК Недялко Недялков.

„Това е едно евтино дефиле на злобата, издържано от всички нас. Какво обединява всички тези нови партизани, това Оф? – Обединява ги омразата срещу Бойко Борисов. Те са задвижени единствено от злобата и келепира. В този смисъл тяхното обединение е изключително мимолетно. То ще се простира до хоризонта на амбициите им – а именно да променят сегашното статукво, защото има много изгладнели“, заяви той.

Недялко Недялков даде за пример новия-стар Депутат Христо Иванов, който иска да осребри амбициите си за власт и по-конкретно да бъде главен прокурор.

„Злободневието те приземява и те кара да бъдеш изключително отчаян за състоянието на българския модел през 2020-2021 и то по време на пандемия! Българският избирател отхвърли един работещ модел, едни хора, които имат знанията, опита, визията и ги смени с една шайка, която иска да седне в едни кресла в името на тоталната липса на ценности“, заяви още той.

Според него не случайно наричат Слави Трифонов „Демона на българския преход“