Миро призна откровено как е победил най-унищожителния си порок

miro

Миро е категорично явление в поп музиката и заслужава аплодисменти, защото успя да изгради много успешна солова кариера, която развива и до днес. Певецът представи съвсем нов албум, който носи заглавието „Мироглед“ и е доста смело от негова страна, защото са малко изпълнителите, които издават музика в тези времена.

Новият албум се приема добре от феновете, а скоро ще ги зарадва с още сингли, за които обещава, че ще оставят отпечатък. Освен с нова музика, Миро впечатлява в последно време с визията си, разказва каналът „Music Virals“ във „Вбокс7“.

Видно е, че Миро изглежда повече от добре, а това се дължи на няколко неща-Господ и на това, че сега живее различен живот, разкри самият той в „На кафе“. Изпълнителят на „Гълъбо“ сподели, че тренира ежедневно и е заличил един много вреден начин на живот, свързан с алкохолната зависимост.

Миро разказа, че отказването му от алкохола е истинско чудо. „Аа се опитвах дълги години да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към този навик. Не е свързано с това, че искаш толкова да пиеш, а че си нещастен, в Депресия си. Моята работа е свързана с това да съм между пиещи хора и всеки иска да те почерпи сподели още Миро, който не скри, че е получил помощ от небето“, за да се справи с трудностите в живота си, които са го тласнали към шишето.

Спортът е нещото, което му помага много в момента, макар като дете да не е харесвал часовете по физическо възпитание. „Харесва ми как се чувствам, едва след това е визията“, каза още Миро който е превърнал тренировките си в задължителна част от седмицата си, а както е видно има сериозен резултат.