От „Има такъв народ“ най-накрая проговориха за плановете си в парламента

Тошко-Йорданов-scaled

От политическа партия „Има такъв народ“ най накрая проговориха за плановете си в 45-ото Народно събрание. Това става в декларация на партията на Трифонов от парламентарната трибуна на старта на Народното събрание.

„В момента имаме парламент, който е различен от всички предишни. Той е различен, защото закъсня с шест месеца. Закъсня, защото предишните управляващи се бяха вкопчили във властта и не пожелаха предсрочни избори“, каза в началото Тошко Йорданов

Този парламент ще работи, колкото трябва. Ще стане ясно съвсем скоро. Но този парламент трябва да направи задължителна промяна в Изборния кодекс, за да може всеки един български гражданин да упражни правото си на глас“, отсече той и поиска повече секции за българите в чужбина, 100% машинно гласуване и разпускане на ЦИК.

„От политическа партия „Има такъв народ“ още днес ще внесем промени в Изборния кодекс и промени в Закона за политическите партии с предложение за субсидия от 1 лев на глас“, завърши представителят на партията на Слави Трифонов.