Наум Шопов купи апартамент за половин милион

d587819445b07c4d465af4f5cb22192b

Наум Шопов и Теа Минкова се похвалиха, че са си купили нов луксозен дом. Според източници на Lupa.bg двойката е броила около половин милион за жилището. Двамата споделиха снимки от новия си дом в социалната мрежа, до които написаха „Голямото начало“. Те са закупили просторен апартамент в луксозен комплекс в едни от най-скъпите и престижни квартали на София.

Младото семейство е платило имота с пари от рекламите, които пускат в социалните мрежи. Известно е, че той и Теа са сред българите, които се радват на най-много последователи в Инстаграм.

Новината за преместването на младото семейство идва няколко месеца, след като Амая навърши една годинка. А също така съвсем скоро, след като всички те се пребориха с коронавируса. Наум Шопов, който е лекар и актьор, бе засегнат много сериозно от болестта и дори се наложи да постъпи в болница.

Преди дни, в телевизионно интервю, той сподели, че се е заразил, защото си е позволил да бъде безотговорен по някакъв начин. Шопов разказа, че той и неговата майка са прекарали болестта доста тежко. Половинката му Теа и дъщеричката им Амая също са били болни, но са се справили и вече са добре.