Андреа пак се изложи в социалните мрежи

andrea

Ако не с фотошоп издънките си и голотиите, Андреа може да привлече внимание и с писанията си, от които заключаваме, че е забравила да пише на български език.

Напоследък прави впечатление, че блондинката или се изразява на английски или пише на латиница, сякаш на телефона си няма кирилица. Това е очевидно и от последните й изяви в Инстаграм, където отговаряше на въпроси от последователите си.

Нямаше въпрос, на който тя да не е отговорила на шльокавица, независимо дали я питат за фотошоп издънките й или за това как е започнала с пеенето.

Затова и на въпроса „Кои са нещата, които не харесваш в себе си?“, Андрейчето просто отсича: „Che na momenta me bie sachmata mnogo zdravo“. Така, че нищо чудно и в този случай да я тресе сачмата, за да пише по този начин. Често певицата обича и да оригитналничи, като цитира велики мисли като свои отговори на въпроси. Интересно колко време й отнема да търси подходящия цитат за конкретното питане.

По принцип фолк фурията не пропуска възможност да изтъкне, че е завършила английска гимназия, но ако владее толкова добре английския колкото и българския, то може просто да си скъса дипломата, коментират изцепките й в средите.

Явно само когато копира мислите на велики личности е отлична в правописа си и го прави на кирилица. В останалите случаи действа както и падне. Но я разбираме, тези цитати са твърде дълги и сложни за преписване и не бива да се допускат грешки в смисъла им.