Само в 7DniSofia.bg

Цитиридис нарушава договора си, чака го уволнение

Николаос Цитиридис

След цяла година фитнес и диети, с които успя да свали повече от 20 килограма, Николаос Цитиридис пак се е отпуснал с храната.

Водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви напоследък разхожда огромни задни части и бедра, мощни като колоните на Партенона в Атина. Шкембето му е провиснало под тениските и ако продължава в същия дух, скоро може да стигне обиколките на един от любимите си актьори – Герасим Георгиев-Геро.

Едно от условията, които Би Ти Ви е поставила пред Николаос Цитиридис, за да го направи водещ преди повече от година, е било да влезе във форма, признава самият той.

Известно е, че първоначалният договор, който гръкът подписва с телевизията, е за сценарист в новото й вечерно предаване. Тогава той тежи близо 110 кг. Шефовете му обясняват, че в света има само един дебел водещ на подобно тв шоу и те нямат нито време, нито желание да налагат образа на втори като него. Затова, ако иска го повишат от писач на смешки в лице на телевизията, Нико трябва да мине на диета и да започне да спортува.

Момчето се оказва амбициозно. Само за няколко месеца то стопява килограмите си до 88, което го вкарва в едни от най-малките размери мъжки костюми по магазините. Именно в този вид се появява за първи път пред зрителите през февруари 2020-а.

Оттогава досега обаче е минало доста време и Цитиридис, изглежда, започва бавно, но сигурно да се завръща към старите си вредни хранителни навици. Той открай време е почитател и почти професионален дегустатор на вафли. Има специален блог, посветен на ревюта за тях, текстовете от който успява да издаде в книга. Освен това гръкът не крие, че любимата му храна са дюнерите, като е имал и период от цяла година, в който е преживявал основно с китайски нудъли-полуфабрикати. В дома си имал складирани цели кашони от тях, донесени от майка му – екскурзоводка. „Имах дебел период, ядях страшни боклуци. Стриите са урок от живота“, коментира Цитиридис в свое интервю.

Когато сменя нудълите, дюнерите и вафлите с месо и салата и започва да ходи на фитнес 6 пъти седмично, той сваля над 20 килограма. Видът му година по-късно обаче доказва, че старите навици са далеч по-силни от новите и че ако някой е бил дебел в миналото, е достатъчно да се отпусне само за няколко седмици, за да започне да се връща към предишното си тегло. Напоследък гръкът като че ли дебелее не с дни, а с часове. От янури досега той видимо е качил около 10 килограма, които се трупат с приоритет в задните му части и в бедрата. Бузите му също са се закръглили, а в телевизията се шушука, че стилистите на предаването му вече се притеснявали как ще го обличат, ако продължава да пълнее. Шефовете вече не му правели проблеми за теглото, защото за годината, в която е на екран, вече са успели да го наложат като лице, благодарение на мощната рекламна кампания, която му правят. Но сегашното тегло на водещия е проблем за самия него, пише Уикенд.

Макар да не личи на екран, то снижава сериозна самочувствието му, кара го да се тревожи как изглежда в ефир и да се чуди дали излишното тегло няма да се окаже пречка пред работата му. Освен това е известно, че всеки наднормен килограм създава опасност за здравето. След толкова много усилия да влезе във форма, ще бъде жалко, ако водещият отново се върне към старите си габарити само заради липса на воля да задържи новите мерки. Наскоро шоумена навърши 27 години. Ако в тази крехка възраст той не е способен да поддържа здравословно тегло, какво ли ще стане, когато годините напреднат.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории