Само в 7DniSofia.bg

Кариерата на Тото е под заплаха – ето кой се закани да го задмине…

maxresdefault

Песента „Само ако бях“ на Тото стана не само голям музикален хит, но има и трогателна лична история.  Участие в парчето взе един от най-големите фенове на рапъра – Митко Марианов – Marianoff от село Еленово, Старозагорска област.

Само два дни след като Тото споделя демо на песента си в затворена група в мрежата, той му праща своето музикално предложение за припев. „Аз това трябва да го направя“, била реакцията на Тото, когато чува предложението. То толкова го грабва, че решава веднага да открие Митко лично.

Първата стъпка на музиканта била да се свърже с централата на бензиностанцията, в която Митко работи. След това с екипа си решават направо да отидат в село Еленово и да го изненадат. Съдбата се оказва благосклонна към тях и първия човек, когото срещат в селото, се оказва негов братовчед. който ги упътва. Откриват Митко пред дома му – нищо не подозиращ но и някак очакващ рапърът да се появи.

“Вярвах, че това ще стане, че ще дойдат, само не знаех, че ще е толкова бързо“, казва той в „COOLt“. Музикантите оставят отпечатъци от дланите си на стена в дома на Митко. „Това ми беше мечта до този момент. Сега мога да мечтая още по-широко“, допълва той. Освен на стената, Тото е оставил отпечатък и в душата му.

Дуетът между двамата вече е факт. А песента „Само ако бях“ е урок по доброта и човечност. Личната мечта на Марианов пък е да се занимава само с музика и един ден да задмина Тото.

ПИК