Тя ги съсипа, ДеБъ: Да попитам – не е ли ,,калинка“ Христо Иванов?

sonya-koltuklieva-1024x768

Защо тези люде си мислят, че могат да изтрият с гумичка цели редове и години от биографията си?

Атанас Атанасов, лидер на ДБ, обяснява по БТВ, че в бъдещ експертен кабинет щели да влязат експерти, професионално успели хора, а не “калинки”.

Я да попитам – не е ли “калинка” Христо Иванов?! Завършил право, без юридическа кариера, получавал пари от НПО, на заплата от членския внос на партията, която ръководи. Какво му е успешното?!

Успешен е бил за Христо Иванов моментът, когато Румяна Бъчварова, началник-кабинет на премиера Бойко Борисов, министър и депутат от ГЕРБ, го хванала за ръка и го завела при Бойко Борисов, който го направи министър на правосъдието от квотата на ГЕРБ, без да е влизал в съдебна зала като адвокат, с отнети адвокатски права, с нарушения в отчетната дейност на неговата НПО…

Христо Иванов прокламира: Държавата трябва да бъде просто една апликация на нашия смартфон! Иво Мирчев ли му внушава такива “модернизми”? Един смартфон струва от 1500 лева нагоре, впрочем колкото е месечната заплата на Христо Иванов от “Да, България”. Значи това е тяхната България? Тези хора живеят в паралелна реалност и не стъпват на земята…

ДБ била най-радикалната опозиция на сегашното управление… Кога? Сега, може би, когато станах част от ОФ-то на президента Радев. А когато Атанас Атанасов беше политически партньор на ГЕРБ заедно с АБВ, клонка от БСП/БКП, благодарение на това – председател на парламентарна комисия… тогава какви бяха. Слагачи? Службогонци? Блюдолизци?

Защо тези люде си мислят, че могат да изтрият с гумичка цели редове и години от биографията си и да засияят “чисто нови” преди изборите през 2021 година?!

От фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева