ГЕРБ в атака: Ами ако 70 000 членове на ГЕРБ подгонят нещото Дионисий, Мая и Хаджигейов!?

7 Dni Sofia28.03.2021
26

Членът на ГЕРБ и шеф на ТВ „Европа“ Георги Харизанов качи много интересен пост във фейсбук преди малко.

Вижте какво написа той:

А какво би станало, ако 70,000 членове и 900,000 симпатизанти на ГЕРБ започнат да протестират срещу нещото Дионисий, като го видят на улицата?
Или срещу Мая, Бабикян, Хаджигейов и Настимир?
Както разбрахме миналото лято – да се мята и пали полята с бензин слама в краката не е проблем, да се пръска със спрей и да се мятат всякакви бомбички и предмети – също.
Право на протестиращите, казват.
Е, та ако и срещу тия започнат подобни протести, пък после трети протестират срещу вторите, а някакви четвърти скочат на третите?
Дали ще я постигнем тогава демокрацията, дали ще я догоним Европата, дали ще станем Швейцарията на Балканите и дали ще го надминем пуст румънски модел, дето вече не е модерен?
И дали не ви говори, разпопени ментета, поне нещо толерантността и възпитанието на тия, които кълнете, на фона на вашите разкривени физиономии и лакомо зинали усти?
Дали вечер, когато се приберете в пустите си домове, не се усещате тъжно низши, жалко самотни и справдливо натикани в прашните кьошета на обществото ни?
И вземете се разберете, разпопени ментета, дали Борисов е играещ жертва и страхливец или мутра и диктатор. Защото и по тая тема ви е покосила шизофренията. И то много тежко.
А кой какъв е се видя и днес.
Дано го видят възможно най-много хора.