Сашо Кадиев захапа Алекс Петканова за голотиите

sasho kadiev

Водещият по bTV Сашо Кадиев попадна в неловка ситуация с Александра Петканова. Припомняме, че моделката гостува в студиото на Деси Стоянова и Сашо от началото на седмицата като коментатор. Месец, след като си показа пред цяла България „детеродните органи“, както самата тя ги нарече, красавицата най-после отрони две-три думи в своя защита.

В средата на февруари инфлуенсърката и мъжът й Даниел Петканов възмутиха дори и най-либералните пуритани с порнографско видео, снимано на плажа в Доминикана. Новият срамен момент от скандалната биография на двойката представлява няколкосекундното клипче на забавен каданс, в които Лудия репортер снима половия орган на съпругата си, докато тя го изтръсква от полепналия по него пясък.

В своя защита Петканова заяви, че същото клипче преди нея е пуснала и някоя си австралийка, която за разлика от нея изобщо не била отнесла негативни коментари, а точно обратното – обсипали я с положителни коментари, пише Марица.

„А мен ме „изядоха“, че съм си показала детородните органи“, оплака се тя.

Съвсем сериозно водещият сложи точка на темата с най-милото на гостенката си със следния коментар: „… Иначе всичко това ми харесва, стига да не го прави дъщеря ми!“.

Припомняме, че през 2016 г. Даниел Петканов създаде лавина от омраза към Александра, след като сподели публично, че му е изневерявала неколкократно с други мъже. В серията от изневери се отличава пътуването й с частен самолет в чужбина, като по време на полета до нея има мъж, чиито пръсти са в устата й.