Ива Николова: Корнелия, Христо, Слави, гнусни канални плъхове сте вие, разнасяте зараза

Корнелия Нинова (7)

И каква стана тя?!

Шоуменът Славчо Трифонов се оказа същинска кратуна – сто пъти си мени цвета, докато растеше, а накрая се разбра, че отвътре е толкова червив, че чак вече кух. Червив от гнусни лъжи за политическите си намерения – не можа да устиска дори до изборите, а се разкри само 10 дни преди тях.

Понеже, ако беше устискал, някои наивници и дотогава щяха да смятат, че предпенсионният и вече трудоустроен Славчо е новото, че е срещу статуквото, че ще пребори досегашните управляващи и дори досегашната система.

Тъй като тия тъпи „поборници“ до ден днешен не разбират какви опорни точки повтарят и разправят, че щели да сменят системата, без да уточняват царщина ли ще ставаме, президентска република ли. Макар по всичко да личи, че имат предвид нещо съвсем друго, но няма да им светваме – да си плещят глупостите, а пък ние сетне ще им търсим сметка за каква система говорят.

А какъв евтин лъжец (колкото и скъпичък да му излиза на някого) е Славчо, може да се проследи дори документално. Както и по същия път се озъбва грозната истина, че неговите тошковци са чиста проба червенотиквеничковчета хем червени, хем с тиквен интелектуален капацитет.

Вчера от Сандански изпищяха, че секционните им комисии са претъпкани със славчови активисти, включително и на ръководни постове, както и че автентичните червени, сиреч социалистите, регистрират хора от партията му за наблюдатели. Посочват ги поименно, с номерата им в сик и с агит пропагандата им във Фейсбук.

Ха сега да врътнем календара само 2 месеца по назад И какво четем:

*В четвъртък сме поканили 10 партии и НПО, на които предлагаме обща позиция В петък продължаваме с още 10 партии и НПО, с които си сътрудничим отдавна по различни въпроси.

Предлагаме общи действия за покриване на всички секции с членове, наблюдатели, застъпници, максимална прозрачност на вота и кампания за разясняване, че всеки глас ще бъде зачетен. Както знаете ние като парламентарна група имаме членове на секционните комисии. Редица извънпарламентарни партии, които настояват за честен вот, нямат такива. Ние сме готови да помогнем на всички, които искат заедно да направим изборния процес по-честен.

След като приключим разговорите с тези партии и НПО, Изпълнителното бюро реши да покани и Мая Манолова, и Слави Трифонов и всички други, които са заявили желание и готовност за гаранции за честни избори.

Това го рече другарката Корнелия Нинова на 19 януари 2021 г. Още преди да е запалила цигара след пресконференцията си, камо ли да е успяла да покани Славчо, борецът срещу статуквото рипна, колкото и метафорично да звучи това в неговия случай на трудноподвижност.

И окна на единственото място, на което ока и той, а всъщност тошковците му от негово име, откакто са тръгнали на избори – Фейсбук

„Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: „Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: „Момчета, нека да живеем задружно.

Г-жо Нинова, мисля, че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.“.

Няма нужда да проследяваме по-нататъшния трагикомичен за Нинова и БСП развой на събитията, в които в течение на 2-3 дни лидерката на столетницата се срещаше и разговаряше сама със себе си. Тъй като всички уж лидери на уж политически и граждански организации, които събра в столичния хотел „Анел“, бяха или бивши, или настоящи членове и коалиционни партньори на БСП, че дори и сегашни депутати.

Не се появиха ни Мая, ни Славчо, ни Христо Иванов, ни други някакви „борци срещу статуквото, за смяна на системата и за честни избори“. А на настойчивите въпроси към другарката Нинова къде са и защо не идват, сърдитият й отговор гласеше: „Не сме ги канили“

Това, че Нинова лъже, не е новина Дори плаши всички, които й го напомнят чрез прякора й, че ще ги съди. Обаче и в лъжите изтърва палмата на първенството, защото от вчера неин горд носител е Слави Трифонов.

Оказа се, че за има-няма два месеца той буквално е минал на другия бряг на реката (може и в преносния смисъл да го е направил). И вече двамата с Корнелия Нинова се къпят в един вир – на политическите лъжи, на задкулисните сглобки, на измамите спрямо избирателите, на всичко най отвратително, срещу което на думи се борят.

Но и това от два-три дни не е новина. Нормално за възрастта си Славчо започна да се изпуска и обяви, че би се коалирал с ДеБъ на Христо Иванов и с „мутрите“ на Мая Манолова и би подкрепил обитателя на президентството Румен Радев за втори мандат. Горкичкият самообявил се претендент за държавен глава най-сетне намери още една подкрепа след Лупи и палавата пчеличка Мая. Другите тарикатски все още си траят.

А след тази серия от плоски лъжи само да предупредим Славчо и неговите червенотиквеничковчета да не вземат сега да обясняват, че влизането им в секционните комисии и регистрирането им като наблюдатели от квотата на БСП е някакъв хитър номер тип влизането на Христо Иванов в правителството на Бойко Борисов“, за да се ваксинират.

Понеже и такива случаи има.

Номерът не минава. Вие пък изобщо не сте Котарака Леополд и ви го казвам като преводачка на филмчето, Вие сте гнусни канални плъхове, които нападат изотзад и разпространяват най-страшните зарази и единственият начин да се ваксинираме срещу политическата дифтерия, тетанус, ебола, бяс и чума, които вкупом разнасяте, е да отидем вкупом на изборите и да ви отвеем. Защото сте смъртоносни.

Марш от очите ни, разпространители на най-опасните политически зарази!

Ива Николова, ПИК