Тежък провал за Слави Трифонов! Викове в офиса, край на абонамента му във фейсбук

7 Dni Sofia21.03.2021
46

Пореден тежък пиар-провал претърпя чалга-звездата Станислав Трифонов.

Снощи Дългия имаше двучасова изява в своята телевизия и на страницата си във фейсбук, където отговаряше на уж всички въпроси. Нищо, че преди това те бяха съгласувани с неговите сценаристи на лични съобщения.

Резултатът извън новината, че Слави, МаяМа и ДеБъ са едно, е провалът в рейтингово отношение.

В най-добрия случай от предаването, малко след старта на живото излъчване, във Фейсбук Трифонов имаше малко над 6 000 зрители!

Това е с почти 4 000 по-малко от другото му „епично“ включване – когато представи управленския си екип, начело с бабето Минка Зайкова.

Донякъде успокоително за Трифонов е, че лайковете за неговото участие са почти два пъти повече от тези за чернодрехата му „експертна общност“, която при представянето си създаде погребална обстановка.

На практика тези 17 000 лайка, плюс още около 10 000 могат да се броят за твърдото и сигурно ядро, което ще подкрепи Дългия на изборите на 4-ти април. КОЕТО НЕ МУ СТИГА ДОРИ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА!

Очевидно от двете му включвания е, че Слави разчита на подкрепа на много аморфна маса хора, които като нищо ще намерят повод да не ходят да гласуват или пък просто му симпатизират, защото си падат по чалгата.

Неслучайно снощи в офиса в „Левски Г“ е било страшно, когато са правили анализи на включването на шефа. Трифонов се е надавял да предизвика поне 100 000 реакции, което да го превърне в истински рекордьор в социалната мрежа. Вместо това той събра колкото циците на Николета Лозанова.

И още нещо, което подсказва тревожността на екипа на ИТН, че нещата не вървят. От петък до изборите бе отключен достъпа до сайта на телевизията. Така зрителите ще могат да гледат повторенията на шоуто на Дългия. Отчаяният ход подсказва, че решението хора на партията да не говорят никъде другаде срива интереса към нея и затова Слави предприема хода с отварянето на сайта само до изборите.