Само в 7DniSofia.bg

Заради пандемията: Тони Стораро ще става строител, актьори майсторят мебели, фолк певица – сандвичи

toni storaro

Заради COVID-19 много родни звезди се пренасочиха професионално към хобитата си за допълнителен доход и запълване на свободно време.

Пламен Димов, познат на зрителите от крими сериала „Отдел издирване“ и Мартин Димитров чиято звезда изгря във филма на Галин Стоев „Безкрайната градина“ споделят приятелство, професия и хоби. Свързват ги сходни интереси в една уютна работилница, в която актьорите се учат на дърводелство. Новите проекти, с които се захващат се застъпват с настъпилата пандемия. Първоначално идеята е да се занимават с изработване на дървени мебели за дома, но като изгледали няколко информативни клипа се оказало, че инвестициите в скъпи машини е прекалено амбициозна. Затова Пламен и Мартин се спрели на вече използвани обработени дървени материали, от които изработвали шкафове, маси, градински мивки, абажури.

Явор Янакиев – 100 Кила ще води радио класацията Wave Check по Радио Варна. Изпълнителят ще представя най-новите български хип-хоп хитове и най-актуалните рап заглавия от САЩ, Германия, Франция, Испания Румъния и др.

Кризата удари и една от легендите в чалгата. Снежина от култовия дует с Марко срещна финансови затруднения. От месец ретро звездата започнала да работи в цех за сандвичи при свои приятели, борейки се да пренастрои работния си режим от нощен на дневен.

Певицата Цветелина смени музиката с психология. Преди години изпълнителката на хита „100 мерцедеса“ грабна диплома в тази сфера. „Магистър съм по Психология“, хвали се тя.

Актьорът Владо Карамазов разкри миналата година страстта си към фотографията и оттогава не спира да жъне успехи с това начинание. Владо има сайт и профил в социалните мрежи, където публикува творбите си.

От гладните дни в музикалния бизнес се оплака и поп фолк изпълнителят Тони Стораро. Той споделя, че обмисля да смени професията си в случай, че ситуацията продължава да се развива по този начин. Братът на звездата има фирма за строителство и вариантът за строеж на пътища остава реален пред певеца, пише Телеграф.