Майката на Рачков не иска Анита за снаха: Всички ти се смеят, тази ще те разори!

1562236266_rachkov_1

Младото гадже на Димитър Рачков –Анита Димитрова, няма никакъв шанс да се превърне в любимка на семейството му. Двете най-важни жени в живота на комика – майка му Станка и 22-годишната му изгора изобщо не се харесват.

Слуховете, че между двете има напрежение се потвърдиха по време на второто издание на „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия в неделя вечерта. Предаването се снима в някой от делничните дни в зависимост от графика на звездите, които участват в него. За последното си предаване Митко реши да покани в студиото в Горубляне, където са записите на шоуто, и майка си Станка. За да не застава между чука и наковалнята, комикът настанил Анита и майка си в различни сектори на залата. Така двете избегнали всякаква възможност за случайна среща. Рачков дори представи на зрителите своята родителка, която седеше на едно от най-централните места на първия ред. До нея на местата, предназначени за вип гости бяха настанени олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева, нейният съпруг и треньор Валери Григоров, водещата Миглена Ангелова и половинката й Кузман Примджанов. Анита бе на задните редове, сред останалата публика. В първото предаване на шоуто младата изгора на комика бе настанена във вип ложата, от където този път гледаше изявата на сина си баба Станка. „Това е моята майка. Силни аплодисменти за нея! Майко, обичам те!”, обяви комикът и я прегърна.

Възрастната жена пристигнала предишния ден от Бургас и отседнала в тузарския дом на сина си в затворения комплекс в Панчарево „Маунтин вю вилидж”. Младата силиконка Анита обаче решила да избегне срещата с майката на актьора и предвидливо се изнесла.

Добродушната баба Станка била в шок от избора на сина си. „Мите, за какво ти е това младо момиче? Имаш нужда от сериозна жена”, кахъряла се родителката му. Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита – набъбнал силиконов бюст и филъри в устните. Баба Станка смятала, че половинката на Митко изглежда доста вулгарно и изобщо не била подходяща партия за него. „Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази ще те разори”, ядосвала се майката на звездата.

2 години след раздялата си с Мария Игнатова, Рачков вече навсякъде представя знойната блондинка от Хасково като своя официална половинка. Той се притеснявал от предизвикателната й визия и татуировки, както и от огромната разлика във възрастта им, но вярвал, че искрено го обича, писа „Уикенд“.

Според запознати, силиконовата красавица струвала около 20 000 лв. месечно на 48-годишния актьор. Влюбеният като ученик Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи подаръци. Една от скъпите й придобивки придобивка била „Мини Купър”, оборудван с всякакви екстри. За миниатюрното возило, с което секс бомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с около 80 000 лв.