Боби Ваклинов погнусен Хаджигенов: Срам е да правиш политика от смъртта, няма да гласувам за теб

bobi vaklinov

Репортерът на „Господари на ефира“, рапър и водещ по радио „Фреш“ Боби Ваклинов остро посече адв. Николай Хаджигенов. Причината е подценяването на кошмара с коронавируса в България, при който хиляди хора намериха смъртта.

Според любимеца от малкия екран кандидатът за депутат от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ проявява откровен и тежък цинизъм, подигравайки се с лекарите и всичко това само и само да влезе в новия парламент и формацията му да прескочи 4-процентния праг.

Ето какво точно пише Ваклинов, крайно възмутен от поведението на адв. Хаджигенов (поместваме думите му без редакторска намеса):

„Случвало се е адв. Хаджигенов на моменти да ми бъде симпатичен с еженето си, но да наречеш „грипче“ пандемия от такъв мащаб, с толкова много почернени и опустошени от мъка семейства, при такъв ръст на хоспитализираните, с такъв безпрецедентен натиск върху интензивните отделения и най-страшното, с такъв висок брой заразени ДЕЦА, част от които също се налага да бъдат хоспитализирани(!!!), това е откровен, тежък цинизъм и непростима подигравка с лекарите, които са на предела на силите си!

Позорен акт, зад който прозира преследването на дребни политически сметки и отговаряне на моментни обществени настроения в името на заветната цел – прескачането на 4-процентния изборен праг!

В най-тесния ми семеен кръг има хора, които уж леко минаха през „грипчето“, за да се окаже, че два месеца по-късно, когато вече отдавна би следвало да са оздравели, са все още с пневмония от „грипчето“ ви, г-н Хаджигенов!

Преди 2 месеца самопожертвователно заявихте, че „вероятно ще се наложи да се кандидатирате за депутат“!
На 4 април моя милост „вероятно ще се наложи да не гласува за Вас“!“