Григор май ще става татко, богатото му гадже се изпусна, че вече мисли за деца

grigor dimitrov

Лолита Османова, приталекта на Григор Димитров разкри в Инстаграм, че е изкарала коронавируса, но леко – само със загуба на вкус и обоняние. На въпроса за връзката с българската звезда в тениса обаче Лолита отговори, че не коментира личния си живот. Но се изпусна, че вече мисли за деца.

Димитров и Османова са в мексиканския курорт Акапулко.

Преди началото на турнира бившият №3 в света даде интервю за официалния сайт на АТП. Първият въпрос бе как се чувства в Акапулко.

“Идвам тук всяка година и това ми помага да се адаптирам все по-бързо по отношение на настилката, топките и времето. Конкретно на този турнир това е много важно, тъй като климатът е влажен, кортът понякога е лепкав и като цяло условията са тежки. Има много неща, за които трябва да помислиш, но на мен просто ми харесва да бъда на корта и няма значение какво е времето. Винаги имам чувството, че държа ситуацията под контрол”, отговори Димитров.

Той определено е доволен от начина, по който е започнал новия сезон.

“Началото на годината бе много странно заради карантината в Мелбърн и всичко останало. Въпреки това обаче не се оплаквам. Чувствам се късметлия заради това, че просто имах възможност да съм на корта и да играя на най-високото ниво, на което знам, че съм способен. Мисля, че началото на сезона беше много добро за мен. Физически се чувствах много добре до 1/4-финала на Australian Open. Положителните емоции наистина са много повече от негативните. Радвам се, че имах възможност да видя резултатите от предсезонната ми подготовка. Тя бе доста дълга, тъй като не участвах в последните няколко турнира миналата година. Прекарах доста време извън корта, но в един момент си казах, че е време отново да започна да играя. Представянето ми в Австралия беше много добро начало. Не загубих сет до 1/4-финала, което е нещо много позитивно, но за съжаление, онзи мач се разви доста неприятно за мен.

Димитров говори и за работата си с новия треньор Данте Ботини.

“Започнахме наскоро. Заедно сме от около три месеца. Все още има неща, върху които искаме да насочим вниманието си, както и някои, които трябва да поизгладим. Също така мисля, че работата, която съм свършил през годините, както и опитът, който трупам с всяка изминала година в професионалната верига, също помагат на съвместната ни работа. Стараем се да си поставяме високи цели и да ги изпълняваме. Това е най-важното за нас в момента. Тренираме дълго, правим правилните неща и контролираме всичко, което зависи от нас. Едно от моите правила е винаги да намирам изход от ситуациите, дори и в случаи, когато нещата не се получават”, сподели Григор.

В I кръг при жените в Санкт Петербург Виктория Томова загуби 1:6, 7:5, 5:7 от Шиню Ван (Кит).


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории