Заради изборите и ГЕРБ, любима водеща изхвърча от БНТ, замества я царска красавица

юлияна дончева

Популярната тв водеща и една от най-големите родни красавици Юлияна Дончева с завръща в ефира на БНТ като водеща на „Извън играта”. Половинката на Станислав Недков-Стъки ще замества Люба Пашова, докато тя е в предизборна кампания като кандидат от гражданската квота на ГЕРБ.

Дончева е едно от най-красивите и популярни лица в телевизионния ефир, но слезе от екран след края на предаването й „Пряка демокрация” по ТВ7. Бившата манекенка е и бивш депутат от НДСВ. След тв кариерата си, Дончева захвана собствен бизнес и се оттегли от обществения живот.

Пашова и Дончева са близки от години, работили са заедно в БНТ и затова приемат с удоволствие предизвикателството Люба да е „извън играта“, а Юлияна да „влезе в играта“.

За промяната съобщи самата Люба Пашова в профила на предаването във Фейсбук и се обърна към верните си зрители и почитатели: „Скъпи приятели, знаете, че приех предизвикателство, заради което в дните до 4- ти април, няма да мога да се срещам с вас в “Извън играта”.

Предаването, обаче се завръща на екрана на БНТ 1 и аз моля за вашето внимание и подкрепа към Юлияна Дончева – добре познато лице и водещ с дългогодишен опит. Общата ни снимка, както се вижда, е от далечната 2001 година, но поне в отношението към това, което правим с любов, не сме се променили.”

Тази събота в предаването специален гост ще бъде журналистът и моден критик проф. Любомир Стойков.

Зрителите помнят красивата Юлияна още когато бе водеща на „Звезди в ефира“, в което успява да вземе интервюта от световни зведи като Харисън Форд, Моника Белучи, Браян Адамс, Селин Дион, Стинг, Антонио Бандерас и много др.

През годините води „Стил“, стартира свое собствено предаване „Стилисимо“ и участва в първия сезон в предаването „Неделя със…” с Димитър Цонев по БНТ. Наред с политическата си кариера е била водеща на предаването „Извън контрол“ по Евроком, а тв кариерата си стартира в италианската телевизия RAI-2. Съвсем скоро предстои да излезе и първият ѝ роман „Път за всеки“.