ДПС ни каза да го дух.ме, издигна за депутат в София гангстер, дето „шмърка бело с ку.ви, пиян“!

7 Dni Sofia17.03.2021
97

Рестарт на държавата. Знаете ли чий е този лозунг на предстоящите избори? На Движението за права и свободи е.

Те щели да рестартират държавата. Хубаво. Хвърлям поглед над листите и социалните мрежи. Тече някакъв бъзикчийски спор. Отварям – в листата на ДПС за 24-ти МИР се появява лицето Марсел Величков. Аз съм водач на листата на ВМРО за 24-ти МИР в София, става ми интересно. Каква е тази фейсбук вакханалия?

В търсачките излиза, че моят опонент от ДПС – Марсел Величков, е рапър с творчески псевдоним „Марсо“. Дотук добре. От любоптсво се зачитам в статиите, в коментарите в социалните мрежи.

Я, ДПС са издигнали срещу мен някакъв гангстер. Оф, човек, който желае да бъде гангстер и се държи като такъв. Дали е гангстер – да каже МВР. Те имат информация за всички.

Гледам лозунга „Рестарт на държавността“ на партията на Доган, отварям клип по подразбиране на въпросния „wanted to be gangster” и нещо не ми се връзват двете неща. Пак гледам. Яяяяя. В листата на рестартиращите държавата от ДПС е човек, който казва в своите клипове така: „шмъркам бело с к***и, пиян на гроб“, “от монахиня с мене става развратница“, „викат ми дявола, покрай мене развратни са“, „да го д**а закона“…

Това е само част от творчеството на новопокръстения депесар. Става ми любопитно как това се връзва във философско издържаните текстове на почетния им председател Доган… Не ми се връзва с лозунгите му за ново начало и рестарт на държавността.

ДПС отново скандализират. Може би с цел. А може би от подценяване на ситуацията – и магаре да вържеш, ще го изберат, им е принципът. Странно усещане. Щом допряха до хора, чийто живот и професионална кариера се осмислят с „к***и“, „бело“ и позите на лоши момчета от улицата и там нещата не са добре.

Апропо, ДПС предлага за депутат човек, който откровено заявява, че не зачита никакви правила…

До тук с претенциите им и лустросаните изказвания, че са партия, мислеща за държавата. Очевидно белото им е показало тъмната страна.

Странни избори, странни времена, странни хора…


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории