Защо легендата Владо Николов си причинява това унижение от партията на Цветанов!?

7 Dni Sofia16.03.2021
90

„Школата на Владо Николов функционира главно в медиите и на аматьорски начала. Въпреки това той успя да открадне няколко деца. Това е върхът на лицемерието! За този човек наглостта явно е издигната на пиедестал! Как може всички други клубове да се стараем да поддържаме колегиални отношения един към друг и само от неговия Левски да крадат деца и състезатели.
Как е възможно един човек по едно и също време да е президент на „Левски“ да е главен треньор на отбора, да е треньор на младежкия национален отбор, който да го готви за домакинско европейско първенство, да е главен секретар на федерацията и в същото време да не изпуска възможност на най-различни спортни, социални и други мероприятия да се явява, да го снимат камерите, даже в същото това време да обикаля като цветарка из страната по кметовете за да заблуждава хората“.

Знаете ли на кого са тези думи? Дингилът, обявил един от най-обичаните български волейболисти за лицемер се казва Деян Нинов.

Преживяваше си добре като шеф на ВК Люлин и като…виден гербаджия. Даже се мъкнеше с фланелка с образа на Бойко Борисов из София.

Няма лошо, харесва Бойко, носи го. Само, че сега Нинов е от другата страна, вече не харесва Борисов, а Цветан Цветанов. Явно и преди си го е харесвал, но това е друг въпрос.

Важният е какво прави при тези двамата – Цветанов и Нинов, Боян Йорданов. Не е морално някак си. Боян играе за волейболния клуб на Владо Николов, а застанал в листата до Нинов, дето и сега разнася, че легендата на волейбола ни е мизерник.

Боян Йорданов до тези избори минаваше за мъжкар. Сега вече е трудно да го приемем за такъв. Щом си си Нинов, значи си срещу Владо Николов. Няма как да си с двамата. Ако си с двамата, значи си лицемер. Като Нинов. Дето беше и с Борисов, и с Цветанов, преди да свие номер на единия.

Но явно в партията на Цветанов приоритет имат такива видни носители на лицемерното!

А за Владо Николов мъжката постъпка щеше да е да изхвърли веднага Боян Йорданов от Левски. Поне докато мине предизборната битка. Защото сега изглежда прекалено наведен.