Само в 7DniSofia.bg

ВМРО не само сигурни, че влизат, очакват рекордна подкрепа на вота, защото… „Ние не лъжем“!

julian-angelov_696x522

ВМРО успя да изпълни повече от 90% от обещанията, които даде преди 4 години. Това каза Юлиан Ангелов, досегашен депутат в 44-ото НС и водач на листата на ВМРО в 23 МИР-София и 26 МИР- София област, за предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“.

Той припомни, че ВМРО е изпълнила обещанията за вдигане на доходите, увеличение на минималната пенсия, на минималната и средната работна заплата. Юлиан Ангелов подчерта, че благодарение на ВМРО са се повишили и доходите в армията, и е започнала модернизация, която последните години не се е случвала.

Кандидат-депутатът посочи още, че ВМРО винаги е работила за интересите на българите зад граница, като за последните 4 години с усилията на партията е променен Законът за българското гражданство, в който са премахнати една част от документите и са съкратени сроковете за получаване на българско гражданство. Благодарение на политиката се е увеличил и броят на децата от българските общности зад граница, които идват да учат висше образование в България. За ВМРО е важно да убеди хората, които се колебаят, да гласуват за новата програма на ВМРО, каза още Юлиан Ангелов и уточни, че според патриотичната организация, в следващия парламент, независимо кой управлява, всички партии трябва да се обединят около 10 приоритета.

Българските партии, изключвам етническите партии като ДПС и подобни, трябва да намерят общ език по 10 важни проблема за България, да имат една и съща позиция и да работят без значение кой управлява.

Основанието да подкрепят избирателите ВМРО е, че ние държим на думата си, изпълняваме своите ангажименти, изпълняваме своите обещания и програма. Най-важното за една политическа партия е не да лъже хората и да не се държи като популист, а да изпълняват ангажиментите. Надявам се това да е причината за по-голяма подкрепа към ВМРО, защото държим на думата си, а това е рядко срещано, за съжаление.

ВМРО очаква рекордните около 7% от вота на българите, защото партията е показала, че държи на думата си, каза Юлиан Ангелов. Той обясни, че обикновените хора харесват политиката на ВМРО, но не счита, че нeподкрепата за членство в ЕС на Северна Македония е успех, а защита на националните интереси.

Икономистът и досегашен народен представител обясни, че от години живее в 23 МИР и 26 МИР София – област и добре познава проблемите в тези райони.