София се надигна да спасява сина на Веселин Марешки, събира капачки за детето

7 Dni Sofia14.03.2021
веселин марешки

Веселин Марешки явно е успял да омилостиви хората с тв-участието си, в което показа своят син. Там стана ясно, че олигархът, който веднъж седмично плаща по 4 бона за вечеря с омари, държи сина си Весо в своята фирма на минимална работна заплата и го кара да му износва дрехите.

Както е известно освен това таткото има коли за 5 милиона лева, във фитнеса му на плажа се влиза срещу билет от 500 лева, а палатите му са все на забранени, но много скъпи места по Черноморието.

София реши на въстане срещу този двоен стандарт на олигарха и в няколко групи в социалните мрежи вече върви идеята да се стартира събиране на капачки в покрепа на Веселин Марешки – младши. След като се съберат достатъчно, на 30-годишното „дете“ ще му бъдат дарени 300 лева да си купи сам каквото иска, а не да износва дочените работни дрехи на отрудения му татко.

Беше направен опит чрез коментари да се популяризира идеята и в десетките скъпоплатени публикации във фейсбук на таткото, но неговите модератори яростно ги трият.

Явно на Марешки-старши не му пука за новите дрехи на сина, а му е по-важно да върви предизборния алъш-вериш. Той затова замъкна и отрочето си в студиото, де…