Народът побесня: Мая Манолова иска да вкара в парламента луд, дето трови кучета с антифриз

gerb

Мрежата гърми с пълна сила, след като стана ясно, че Мая Манолова опитва да прокара поредната калинка за водач на листа. Бившето острие на БСП, която бързо забрави за миналото си, за подкрепата си за Орешарски и как наричаше протестиращите платени, днес залага на друг хамелеон.

Светослав Трайков е едно от най-ярките“ лица на Манолова. Самият той обаче има дълъг стаж, прескачайки от партия в партия в опит да се добере до удобен пост.

Така например Трайков до преди няколко години е бил върл фен на премиера Бойко Борисов и член на ГЕРБ. След като не му се получило да наредне в партията поради очевидна липса на качества, решава да прескочи до партията на Бареков и там обаче не го оценили.

Така Трайков се пръкна на площада това лято заедно с бащата на фалшивите новини Арман Бабикян и Мая Манолова, за да се уреди с място в листа. Очевидно този път „качествата“ му се оказват достатъчни за Манолова, защото според отлично запознати Трайков за много кратко време се е обзавел с чисто нов автомобил, без да е ясно къде и какво точно работи, освен че обслужва Манолова.

Сега гражданите са бесни, че човек с подобно минало може да бъде кандидат за депутат и припомнят един от най-скандалните моменти от биографията му, когато се хвали, че твори кучета с антифриз.

„Може ли един убиец, макар и на животни, да бъде представител на народа?! Това е пародия“. коментират в социалните мрежи.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории