Боже, този ли иска да управлява България!? Слави, всичко се пише на неумния ти задник

7 Dni Sofia04.03.2021
слави трифонов 2

За Слави Трифонов наистина е най-добре да си мълчи. Той и такава политика прокарва, ама е хубаво да спре и с тъпите си постове във фейсбук. Няма значение той ли си ги пише или сиромахомилите му, защото всичко си пише на неговия неумен задник!

Днес преди обяд Станиславчо се изока като на пазар за мартеници, че Бойко Борисов и министрите му трябвало да излазат в отпуск. Защото били изборни времена, нямали право да злоупотребяват със служебното си положение.

Ей, някой в екипа на Слави е много тъп! Повече от Ванката от някогашната им телевизия. Как пък един от тези говорещите на диалект сценаристи, дето се стягат да уеправляват държавата не прочете законите й!? Там щеше да разбере:

Отпуск на кандидатите за народни представители

Чл. 161. (1) (Изм. – ДВ, бр. 39 от 2016 г., в сила от 26.05.2016 г.)

Кандидат, който е държавен или местен орган или заема служба в администрацията на държавен или местен орган, с изключение на кандидат за общински съветник, задължително ползва по свой избор неплатен служебен отпуск или платен годишен отпуск за времето от регистрацията до обявяване на резултатите от изборите.

(2) Кандидат за общински съветник, който заема държавна служба, задължително ползва отпуск за дните, през които в работно време участва в мероприятия на предизборната кампания.

(3) Отпускът се зачита за трудов или служебен и осигурителен стаж.

(4) Ако регистрацията бъде заличена, отпускът се прекъсва от деня на заличаването. Когато заличаването е отменено, се смята, че отпускът не е прекъсван.

(5) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат за министър-председателя, заместник министър-председателите, министрите, народните представители, президента и вицепрезидента на републиката. Техните пълномощия продължават и след регистрацията им като кандидати.

(6) Разпоредбите на ал. 1, 3, 4 и 5 се прилагат и за кандидатите за членове на Европейския парламент от Република България, които заемат една от длъжностите по чл. 389.

Славчо, бе, чети…