Само в 7DniSofia.bg

ЕКШЪН: Пламна фризьорският салон на любим коафьор на Мая Манолова (СНИМКИ)

Мая Манолова

Пожар лумна във фризьорския салон на бившия коафьор на Мая Илиева, Васил Янчев, и мъж на заместник-областния управител в мандата на Пламен Орешарски Катя Янчева.

Разкрасителният салон се намира в Кюстендил и години наред е бил предпочитано място от лидерката на „Изправи се БГ“ за традиционните й прически и процедури за поддръжка на косата, за които пръска хиляди месечно.

На мястото на инцидента на ул. „Гороцветна“ е пристигнал екип на Районната служба за пожарна безопасност в Кюстенил, който изгасил пламъците, обхванали прозорец с дървена дограма и част от настилката пред входа.

Все още не са оповестени причините за възникването на пожара. С тях се е заела полицията в града. На този етап най-тиражираната версия е, че става дума за умишлен палеж, но предстои да бъде доказана.

Собственикът на салона Васил Янчев също подозира, че е станал жертва на умисъл. Освен зам. областен управител, неговата съпруга Катя бе и общински съветник, както и председател на общинската организация на БСП в Кюстендил.

Публична тайна е и близката връзка на семейство Янчеви с Мая Манолова. Тя беше клиент на коафьора, докато въртеше партийните дела под Хисарлъка, предава „Струма.бг“, от няколко дни на централната улица „Цар Освободител“ на мястото на бивш търговски обект Манолова вече има и офис, който все още не е отворен.

 

ПИК