Партийният хазяин на Васил Божков-Черепа е в Дубай: Не ми завиждайте

591832d1734de361defdfcdfccd0b683

Партийният хазяин на Васил Божков-Черепа, който му подари 100% от листите на партията си Българско национално обединение на хората на олигарха, се пренесе в Дубай. Както Lupa.bg вече ви информира, в деня, в който беглецът в емирството обяви, че си е намерил формация, с която да се яви на парламентарните избори в лицето на БНО, Георги Георгиев-Готи е кацнал на гости при него.

Днес брадатият бивш кандидат за кмет на София се снима на няколко ключови места в луксозен Дубай. А на коментарите от свои съмишленици за топлата локация и за вояжа, че му завиждат, той отвърна с многозначителното „Няма за какво, и вие ще дойдете“, без да уточни дали ще им се наложи да бягат от правосъдието като ментора му Божков, или ще имат такъв стандарт на живота, че да предприемат пътуване до там.

Иначе междувременно партията на Георгиев напълно се обезличи – сайтът на БНО бе сменен с логото и програмата на Българско лято, а всички досегашни новини за развитието на националистическата партия – изтрити.

Наша проверка разкри, че в листите на Божков най-вероятно ще се озове и скандалният и сочен за психично болен бивш земеделски експерт Александър Атанасов, който води редица дела за попечителство върху сина на Мис България ’97 Елена Ангелова. Той е лице на несъществуващата партия „Кауза Лично“, за чието основаване официално имаше намерение Готи, но стигна до ниво на фейсбук страница и не се разви. Атанасов обаче открито прокламира идеите на Черепа в последната година.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории