Ернестина Шинова вярва, че изборите ще бъдат честни. Подкрепя вижданията на ВМРО

Image_5928561_128_0

Споделям доста от вижданията на партията. Аз съм и по-консервативен човек, надявам се това да не е подсъдно все още. Така актрисата Ернестина Шинова коментира пред Нова телевизия решението си да се впусне в политиката и да бъде едно от лицата от гражданската квота в листите на ВМРО.

Ако беше за красота, можеше да направят друг избор. Тези места си ги пожелах аз. Вярвам, че изборите ще бъдат честни, коментира още Шинова и темата, защо е на по-задни места в листите на BMPO.

„Споделям голяма част от политическата платформа на ВМРО“, изтъкна още един път тя.

“Не мисля, че ГЕРБ са толкова щедри, Тази интрига и слух се завъртя, защото имаме афинитет да правим политиката прикрито, но това не е така. Идеята на тези две срещи беше изпълнителната власт да чува обратната връзка от експертите. Аз на тези срещи бях градивно критичен“, обясни пък Кузман Илиев причините да се впусне в политиката, отново от листата на ВМРО.

Той припомни и, че е икономист и в момента участва в няколко изследователски центрове.

„Критикувал съм при патриотите протекционизма, който понякога е много ляв. Това води до обедняване“, допълни още той за леките си различия по вижданията по някои точки от програмата на патриотите.

„Културният марксизъм ще ни залее от Запад, родител едно и родител две, това ни чака“, предупреди Кузман Илиев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории