Захари Бахаров разплака българите с тази новина

Захари бахаров

Захари Бахаров, едно от главните действащи лица в хитовия сериал „Под прикритие”, сложи край на спекулациите.

Екранният Иво Андонов заяви с категоричност, че нов сезон на любимата поредица няма да има. Увереността, с която актьорът изрече това, хвърли в смут всички верни фенове на крими поредицата. След не едно или две подхвърляния в посока на това, че има надежда „Под прикритие” да продължи, думите на Бахаров паднаха като леден дъжд.

В последните дни надеждата, че все пак крими поредицата ще се завърне на екран с шести сезон, оживя след пост на Бойко Кръстанов. Той коментира участието си в сериала и допълни, че с удоволствие би се снимал отново в него. Може би замисълът на Кръстанов е бил коренно различен, но феновете се хванаха за думите му като удавник за сламка. И започнаха да съчиняват сюжети и сценарии за новия сезон на любимия си сериал.

Едновременно с това, че попари копнежите на почитателите, Бахаров разказа и за своите лични планове в професионален план. Заради цялата утежнена обстановка покрай кризата с коронавируса, той коментира, че не знае кога ще излязат пред публика продукциите, в които се е снимал през последните две години.

Същото – неуточнени дати и графици – се отнася и за представлението, в което Захари участва. И все пак актьорът се надява, че съвсем скоро ще може да покани почитателите си на „Чамкория” – представленията с негово участие.