Звезда от „Откраднат живот“ шашна с възрастта си (Снимки)

откраднат живот

Актрисата Неда Спасова, позната ни като сестра Кая Райкова от хитовия сериал „Откраднат живот“, порасна с още една година. Никак обаче не й се иска това да се случва и шокира всички с това, което направи на личния си празник.

И макар да я дели цяла година от навлизането на 30-те, Неда не може да приеме факта, че вече е на 29 години. По оригинален начин съобщи в социалните мрежи своята възраст, на тортата е имало свещички, но без деветката.

Звездата от „Откраднат живот“ си взела свещички с цифри две и осем и прибавила още една обикновена (28 + 1 = 29).

„Безкрайно благодаря на всеки отделил минутка да ми прати положителна енергия от себе си, защото не са ли пожеланията точно това? Безкрайно благодаря на всеки, който се сети за мен без подсказванки от социалните мрежи и от мен самата, защото тази година мълчах. Изтрих рождения си ден във ФБ, не вилнях от сутринта с активност тук, ришернах две сторита чак вечерта, но и ришерваните сторита бързо се скипват.

Истината е, че много близки хора ме забравиха, а познати, за които не съм очаквала, ме поздравиха. Така се случва в живота. В крайна сметка помним рождените дни на най-близките си, нали? И това е нормално.

А тия изключително „мъдри“ мисли са, защото ставам на 281. Нещо не бях подготвена за 29… „, пише Неда в своя Инстаграм профил.