Галин хвърли всички „в тъч“ (Снимка)

Галин

Фолк звездата Галин отдавна се доказа на музикалната сцена, а от няколко години успешно се развива като продуцент на млади таланти. Гласовитият добричлия доказа, че за мечтите и целите почивен ден няма и непрекъснато изненадва с нови неща, пише Блиц.

Неговите момичета Десита и Лидия от музикалната му компания „Алфа мюзик“ много бързо се наредиха до топ имената в бранша, а изглежда Галин си разбира от работата и дори в пандемията не спря да твори и радва феновете на фирмата му с проекти на всички артисти.

Изпълнителят, който прибави в каталога си и две мъжки имена – Адам и Маджуна, е решен на всичко, за да дърпа артистите си напред. И след като протежетата му станаха идоли за младите, той реши да работи и в друга посока. Съвместно с Мегз направиха нов бранд „I am“, а зимната колекция бе изкупена за секунди.

Днес Галин предизвика суматоха и с пролетната колекция, която в по-късните часове ще бъде налична за поръчки. Заявки текат преди още да са заредени на сайта, а желаещите за новите екипа са хиляди. Още повече, че Галин винаги е сочен за еталон в стайлинга и много момчета се доверяват на вкуса му. С новите екипи отново позира той, Адам, Лидия и Десита.