Само в 7DniSofia.bg

Фамилията Халваджиян вече сънува Рачков

димитър рачков

Ани Халваджиян е от клана на известната арменска фамилия и в продължение на няколко години се грижи за рекламата на продукциите на Маги и Джуди. Тя не работи вече в „Като две капки вода“, но точно преди старта на шоуто е събувала странен сън, в който присъствал и Димитър Рачков.

Комикът също ще гледа от дивана вкъщи деветия сезон на имитаторското шоу, след като бе сменен с Герасим Георгиев – Геро, тъй като от 7 март ще стартира свое собствено вечерно шоу.

Подвластна на познатите емоции от минали години, Димитър Рачков нахлу в сънищата на Ани. Тя разказа подробно какво са правили с Рачков и на какво се дължи този странен сън, пише Блиц.

„Сънувах супер сън. Някакъв огромен ресторант, с градини и чудеса, стотици хора наоколо и… аз и Митко танцуваме заедно. Ама то не е някакъв нормален танц, нищо европейско няма в него, никаква цивилизация. Рипаме и се въртим като казаци, страшна енергия и свобода. Не искам да го анализирам, но ми хрумна, че освен желанието ми да танцувам, да се движа, да пътувам, има и още една съвсем буквална връзка: Довечера е стартът на най-чаканото шоу в БГ ефира! И макар вече да не съм част от него, Като две капки вода винаги ще си остане част от мен. На най-добрия екип в телевизията, най-страхотната машина“, разказва Халваджиян в своя профил.

Сезонът стартира доста горещо, а Фики Стораро показа, че не случайно е победител в осмия сезон на шоуто. Брилянтното му превъплъщение в Дони се оцени високо от зрители и жури, а най-слабо бе представянето на Азис.