Кандидат-депутат от ДеБъ скандално: Не виждам логика да обичаш родината си!?

2-2NEW_2823367623210945184_original

Скандален кадър на „Демократична България“, по-известна като ДеБъ, взриви Фейсбук със свое нагло видео.

Във него Христо Милчев говори небивалици за патриотизма и религията и твърди, че е гражданин на света и хуманист, но понеже не може да помогне на всички хора по света, сега ще бъде само примерен български гражданин, защото „може много по-лесно да импактне (б.а. въздейства) тези б млн. български граждани, отколкото целия свят.

Ето какво още споделя в джендърското видео Христо Милчев от Дебъ.

„Патриотизмът, подобно на религията, е вреден, защото не е логичен. Всяка една позиция, всичко трябва да бъде изградено на база на погика. Или поне такъв е моят мироглед и аз не виждам логиката в това да кажеш: „Аз обичам родината“, при условие че какво е родината? Ако се окаже, че ти си отгледан в различна родина и при раждане са те сменили, това означава ли, че ти си живял в лъжа и си обичал нещо грешно?

Обичам всеки български град. Но ако примерно утре Турция ни подари Истанбул и него ли почваме да обичаме, или той някак си не е… Не мога да осмисля това.

Само да кажа – това в никакъв случай не означава, че аз се отказвам да участвам в политиката на държавата и така нататък, защото нали съм гражданин на света. Факт е, че аз като човеколюбец хуманист искам да помогна на всички граждани, но нали би било много трудно да си гражданин на целия свят, затова сега съм окей да съм примерен български гражданин само и само защото мога да имактна тези 6 млн човека много повече, отколкото целия свят“, споделя във видеото кадърът на Христо Иванов и ген. Атанасов, който се хвали, че може и да е кандидат-депутат.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории