ЕКСКЛУЗИВНО: Цветан Цветанов се самоуби в Пазарджик

Цветан Цветанов (3)

Цветан Цветанов вече е политически труп! Наританият от ГЕРБ апартаментчик се самоуби с избора си за водач на листа в Пазарджик.

Там бившият шофьор от Държавна сигурност реши да заложи на партиен номад. Избра си Атанас Шопов, доскорошен лидер на АБВ за региона.

Той пък напусна партията на Георги Първанов само преди няколко дни, като изтъкна мотива, че не бил съгласен с мнението на президента за издигането на Атанас Мангъров за водач на листа. Оказва се, че това е бил оперетен трик да се измъкне от АБВ, за да пристане официално на Цветанов.

В което в крайна сметка няма нищо лошо, човекът иска да расте, сменя партиите с надеждата да открие своята.

Лошото е това, на което се натъкна 7DniSofia.bg в профила на Атанас Шопов във Фейсбук. В него е пълно с материали срещу… Цветан Цветанов! Нещо повече, пазарджишкият общинар е активен член на група, която призовава за изхвърляне на Апартаментчика от политиката!

Точно по време на „апартаментгейт“ Шопов е много нахъсан по темата „Цецо“, като качва множество постове срещу тогавашния №2 в ГЕРБ. Зове дори за прокурорско разследване.

Странно каква метаморфоза трябва да претърпиш, за да поведеш днес партията на същия този „бандит Цветанов“!? И що за човек без достойнство да си, за да сложиш за водач някой, който се е гаврел с теб в социалните мрежи!

И още нещо притеснително за натовските партньори на легендата на ВИФ. Цветанов тръби, че е главния застъпник на НАТО в България. Като такъв знае ли, че слага начело на листата си в Пазарджик човек, който иска излизането на страната ни от НАТО!? Който нарича американските войници „евтини педали“ и качва снимки!? И който не на последно място редовно получава подаръци от руското посолство?

Във Варна Цветан Цветанов сложи начело на листата си бивш селски кмет от… БСП! В Пазарджик – путинка! Леко полеко май рухва мита, че Цецо е градил структурите на ГЕРБ… Там такива глупости нямаше!