Като не можа да намери нивата с канабис на Бойко, Мая Манолова го застреля с друг фейк

Мая Манолова

Мая Манолова не спира да се бори за приза царица на фалшивите новини. И не само защото партньор в отчаяната й битка за депутатско място е бащата на фейк сайтовете в България Арман Бабикян.

Бившето острие на БСП, която може да се похвали с невероятни подвизи като поправката „Ванко 1′ и Костинбродската афера, не спира да се излага с манипулациите си.

Най-новата от фейк новините на Манолова е по повод масовото ваксиниране у нас.

Манипулаторката облъчва гражданите в социалните мрежи, че имунизацията била пълен хаос, а хората с часове чакали на опашки. Изцепката й предизвика Гняв от хора, които обаче лично са се ваксинирали и казват, че се чака не повече от 30 минути – дори пред големите столични болници. В провинцията пък ставало за минути.

Други са категорични, че преди да се впусне в поредната фалшива новина, сценаристката на костинбродския скандал можеше поне да се обади на своите сподвижници, които първи се наредиха за ваксинация и дори споделят това в профила й във фейсбук, като хвалят властта за организацията. Така Манолова продължава да олеква и след като не й се получи разходката по магистралата, за да търси ниви с канабис на Борисов, няма да й се получи и с ваксините, защото този път правителството се справя повече от перфектно в пандемията.

Не й се получи да търси недоволни и по села и паланки, където обикаля незнайно с какви средства и открива някакви офиси, на които успява да събере по 10 души, само заради безплатното пиене и хапване. А не защото някой вярва на манипулациите йили се хваща на опитите й да си присвоява разни успехи, за които самата тя няма нищо общо из цялата страна.

ПИК