Задават се най-калните избори под юмрука на Румен Радев

Румен Радев

Остават по-малко от две седмици до началото на предизборната кампания за парламентарния вот на 4 април. Още от сега може със сигурност да се предположи, че това ще са „най-калните“ избори в историята на България.

Защо? Очаквайте мръсна кампания, „черен пиар“, компромати и тотална мръсотия. Срещу ГЕРБ и персонално срещу Борисов. Всичко това бе заложено още от лятото по врема на т.нар. Масови протести, инспирирани от президента Румен Радев, излязъл с прословутия вдигнат юмрук пред сградата на „Дондуков“№2.

Както призна няколко месеца по-късно Гошо Боеца от Видин, употребен за пореден път и изхвърлен като парцал от умно-красивите и червените им кукловоди, „водачите на протеста“ от бившето „Отровно трио“ са били подготвени за събитията доста преди прокурори и следователи да влязат в президентството. Чакали са само повод и сигнал от Радев.

Не случайно месеци по-късно Хаджигенов и Бабикян „спонтанно“ се подслониха под полата на Мая Манолова, абстинентна за власт, зад която наднича революционерът от Дубай Васил Божков.

Който пък в СРС-та си разказва как се манипулират протестите. Бяха излети реки от омраза, черен пиар и манипулации срещу Борисов. Бесилки, черни чували за трупове, ковчези и помия. Нали не си мислите, че това няма да продължи и по време на кампанията ? Манолова ще открива „наркооранжерии на Борисов“ на Околовръстното, ще има още от сериали на живо от магистрали, свлачища и т.н. Всяка дупка на пътя ще се следи под лупа. Нищо, че фирмите на Божков „Мостстрой“ и холдинг „Пътища“ строиха нагъналия се участък от магистрала „Тракия“ към Чирпан по време на Тройната коалиция, когато пътен шеф бе Веселин Георгиев-Батко (И БРАТКО). И логото на фирмата още стои по мостовете над „Тракия“. Не съм видял нито Манолова, нито Христо Лодкаря да се включват на живо от този участък.

Нооо….всичко е позволено в името на властта. Една скоба. Манолова веднага се чучна до президента Радев, като обяви, че напълно го подкрепя за втори мандат.

Забележки, меко казано, към Радев нямат и от т.нар. Градска десница. Очакваме и те да го подкрепят за втори мандат или поне за втория тур на изборите, като издигнат проформа някой неизбираем ТрайчоТрайков.

Зад президента са Румен Петков-Запалката, Томов-Лупи и други другари.

Това не ви ли прилича на „свирен мач“ или задкулисие ? И то от тези,които най-много крещят, че се „борят със задкулисието“.

Виждате ли накъде ни насочват кукловодите ? Някои хора, като шефът на ДСБ Атанас Атанасов, не издържаха на напрежението и нетърпението да влязат във властта и започнаха да издават част от сценария.

Та Атанасов тропа по масата в телевизионните студия и настоява, още преди да е започнала предизборната кампания, да получат мандат за съставяне на правителство като трета политическа сила. Ми ако ДБ е пета политическа сила, както показват социологическите проучвания ? Що пък те да вземат мандат, а не Слави Трифонов например ?

Да не би да имат уговорка с президента Радев, към когото нямат никакви забележки, по предварителен сценарий ?

За „програмно правителство“, което като смокинов лист да скрие коалиция на ДБ с БСП и ДПС, маскирано като кабинет на спасението ? Съставено от „експерти“, а всъщност под юмрука на президента Радев ?

Затова ли Атанасов и сие са сигурни, че ще имат подкрепа на БСП ?

И не се гнусят от нея. Този мач вече бе игран на местните избори в София миналата есен. Всички кметове от ДБ са избрани на втория тур с гласовете на БСП и обратното, както е в случая с кмета на „Изгрев“. Който пък върна плочата на „Петимата от РМС“. Явно Христоивановци не се притесняват от такава подкрепа. Нали пратиха главният секретар на ДСБ Мачиков да преговаря с Копейкин, Лупи и други комунистически уроди лятото. Нали Нинова призна, че са водили пазарлъци с ДБ, което после свенливо бе отречено от умно-красивите.

Само не знам как ще се разберат помежду си. Едните искат да свалят Гешев, други да уволняват Националния оперативен щаб, трети Народен съд. Хаджигенов пък ще премахва прокуратурата и спецсъда. И всички са „незаобиколими фактори“.

Да се върнем на изборите. Нали не мислите, че юмрукът от „Дондуков“№2 няма да участва в предизборната кампания ? Бъдете сигурни, че ще участва. С отровни изявления, със стисната устичка. Спомнете си европейските избори и участието на Радев в предизборни мероприятия на БСП в страната.

От няколко месеца той „подгрява“ с твърденията, че изборите ще са нечестни, че ще има измами и манипулации, а от скоро започна да заплашва, че ако „бъдат избрани сегашните управляващи“ България ще потъне.

Неговите изявления „странно“ съвпадат с тези на Манолова и пажовете й, на Христоивановци. Още от сега в социалните мрежи се подготвят протести срещу изборните резултати.

Дежавю. Все пак Мая бе автор на „Костинбродската афера“. А Бабикян майстор на фалшивите новини, баща на фейксайтове и политическа помия.

Затова казвам, че това ще са „най-калните“ избори в историята на България. Защото никога досега държавен глава не е водил предизборна кампания. А Радев прави това от лятото на миналата година.

За разлика от други избори този път ГЕРБ ще има проблем, защото ще получава „приятелски огън“ и „нож в гърба“ от бившия втори в партията Цветан Цветанов.

Колкото и да се прави на „незаобиколим фактор“ неговата задача е само една. Да „къса живо месо“ от ГЕРБ. Или казано по-просто да отнема гласове от бившата си партия. Колкото повече вземе, толкова по-добре. Публична тайна са топлите връзки на Цветанов с Атанас Атанасов. Последният бе назначен за шеф на вътрешната комисия в предишния парламент с ходатайството на Цветанов.

Забелязвате ли, че в „калната кампания“ влизат само „изпрани политици“, които се борят срещу мутрите и хунтата ? Мая Манолова, свързвана с Братя Галеви, с поправката Ванко 1, Костинбродската афера, КОЙ и Пеевски,автор на калпавия изборен кодекс срещу когото сега реве, Румен Петков-Запалката, предизвикал най-големият скандал в МВР, срещал се с мутрите Галеви, организатор и пряк участник в източването на седем банки от Аферата „Акрам“, Александър Томов-Лупи, бивш вицепремиер, съден за източване на „Кремиковци“ и ЦСКА, собственик на офшорни компании, Татяна Дончева, адвокат на „Мултигруп“ и доста „мутри“, Христо Иванов, бивш министър на правосъдието, с две години трудов стаж през живота си, храненик на чужди фондации, а сега на издръжка от съпартийци, Цветанов, майсторът на апартаментите, бивш вътрешен министър заради когото България постоянно е осъждана в Страсбург, но плащаме ние данъкоплатците. А да не забравим и Трубадура на чалгата и мутрите Слави Трифонов.

Списъкът е дълъг. Тези хора са „новият морал“ и „новите политици“, които под юмрука на Радев, с началник кабинет свързания с Васил Илиев, ВИС-2 и Държавна сигурност Агент „Майстора“, ще борят „мутрите“ и „хунтата“. Звучи като виц, но за съжаление е истина.

Автор: Иван Михайлов, breaking.bg