Орлин Павлов не може да си намери място от щастие

Орлин Павлов Достойните Българи (13)

Орлин Павлов чака второ дете, твърдят запознати с живота на изпълнителя. Половинката на музиканта – Диана, която по принцип е изключително стройна и крехка, напоследък изглежда подозрително закръглена и има доста по-пухкави бузки в сравнение с преди. Нищо чудно да е бременна, пише show.bg.

Само преди няколко седмици дъщеричката на Орлин и Диана стана на две годинки. Малката Елизабет е голямата любов на татко си, но той не крие, че вече иска и второ бебе в семейството.

Около рождения ден на детето звездата вече е коментирал с приятели, че с Диди работят по въпроса детето им да има малко братче или сестриче. Съдейки по вида на майката, работата май вече е свършена и сега остава щастливото очакване, докато бебето се появи на бял свят.

Само преди няколко месеца хубавата половинка на певеца беше слаба като вейка. Тя показа стройната си фигура в прилепнала черна рокличка, с която позира заедно с Орлин за фотосесия по случай очакваната премиера на новия „Джеймс Бонд”. Филмът така е не тръгна по кината – премиерата беше отложена, но снимките на Павлов и Диди могат да се намерят лесно в интернет.

Сравнявайки ги с последните заснети кадри на двойката, се вижда осезателната разлика във вида на Диана преди и сега. Все по-усилено се говори, че тя е бременна, пише „Уикенд“.

Орлин скоро става на 42 години и предвид възрастта му не е изненадващо, че бърза да има второ дете. Да бъде баща било негова голяма мечта с години. Той мислел за това още като тийнейджър и си представял, че ще му се случи в ранна възраст. Тъй като обаче много трудно срещнал жена, с която да създаде деца, щастието му се усмихнало малко преди да навърши 40 години.

Певецът казва, че винаги е искал момче, но когато за първи път видял Елизабет, осъзнал, че всъщност е много по-хубаво да имаш момиче. Сега обаче има шанс да стане и мъжки татко – с бебе номер две.

Въпреки че изглежда почти като тийнейджърка, половинката му Диди трябва да навърши 34 години след няколко месеца, така че е достатъчно зряла, за да се справи прекрасно с отглеждането и на второ дете. В случай, че вече е бременна, следващото бебе в семейството би трябвало да се появи в края на лятото или началото на есента.