Как един соц-турист, пратен от Корнелия Нинова в Брюксел, реши, че Борат е от България

87

Тъжният левичар Иво Христов, бивш президетски съветник и понастоящем безинтересен евродепутат от групата на социалистите в Европарламента е изпаднал в нихилистични мисли за собствения си народ.

Повод явно е филмът „Борат“, който европейският представител вероятно е гледал, уплътнявайки изобилното си свободно време в Брюксел в качеството си на скъпоплатен политически турист.

Философващият Христов е изпаднал в размишления за етногенезиса на българина, приписвайки му явно съвсем съзнателно образат на Борат от филмчето.

По принцип на левите „интелектуалци“ им се отдава тая работа, основната им задача е да осмиват другите и да рутят основните на обществото, които други градят. Това се нарича прогресивност. Нихилизмът на Иво Христов се занимава с етногенезиса на българина, както и с милиционерските мустаци от времето на соца. Това са все важни теми за един български представител в Европейския парламент.

Дори моята скромна особа е подложена на анализ, редом с тази на Красимир Каракачанов например. На прогресивния Иво Христов му пречи, че баща ми е кубинец, а още повече му пречи мисълта, че някой може да се чувства български патриот дори баща му да не е българин. Тази концепция застрашава идеологическия мир в главата на скъпо платения брюкселски турист, защото, о, Боже, патриотизмът явно се изгражда и с възпитание. Сакън!

Интересно е дали преизидентът Радев продължава да се асоциира с идеите на бившия си съветник? Защото ако е така, то би следвало сериозно да се помисли над какви глупости се бабува в Президенството, след като бившия душеприказчик на настоящия президент прави политически заключения от комедиен филм и по комедиен филм. Това обяснява високата доза пародийност в нашата политика.

Дали да сме учудени – не. Все пак прогресивната съвременна лява мисъл е доказала, че нихилизмът е нейното верую и тя с друго не се занимава освен да громи семейство, род, родина и държава.

Очаквам с трепет следващите полети на мисълта на този политически титан, за жалост, лишил ни от ценното си присъствие в българската политика, заменил го с къртовски труд за нацията и държавата в далечната, влажна и ветровита Белгия.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории