Само в 7DniSofia.bg

Гавра: Вече рекламират на магистралата коалиция „Неволя” между Магарешки и Винкела

марешки-валери-симеонов

Изборната кампания официално не е започнала, но гаврите с някои политически субекти вече набира скорост, особено с най-неприятните.

Първата по-сериозна подигравка отнесоха лидерите на „Воля” и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов, които вече обявиха коалиционната си „сватба”.

На 10 февруари аптекарският бос с интереси в петрола заяви в парламента: „Обявяваме създаването на патриотична коалиция „ВОЛЯ и НФСБ”. Двете партии имаме много общи цели. Очакваме да получим подкрепа и да участваме в следващото управление”. След новината не бе дадена възможност за журналистически въпроси.

Сега билбордът идва като отговор, който не е лицеприятен – коалицията е наречена „Неволя”, а двамата политици – Магарешки и Винкела (прякор на Валери Симеонов от ранната му професионална кариера в родния Бургас, б.ред.).

„Ако все още не сте отвратени от политиката, извикайте неволята с коалиция „Магарешки Винкел Неволя”, гласи слоганът, подписан от Николина Тенева. Според онлайн публикации билбордът е платен за 10 дни, като цената му е едва 150 лева.