Димитър Рачков отвя Маги Халваджиян с тези думи, да се готви Мария Игнатова (СНИМКА)

Рачков

Комикът Димитър Рачков се намира в изгнание, както се изрази продуцентът Маги Халваджиян наскоро в свое тв интервю. Интересните колажи на Рачков, които от няколко седмици обикалят публичното пространство, провокират вниманието на зрителите.

И докато смяната на Рачков с неговия колега Герасим Георгиев – Геро като екранна половинка на Васил Василев – Зуека в началото се смяташе за срив в отношенията на актьора с арменския продуцент, то сега картинката изглежда съвсем различна. Всеизвестен факт е вече, че на 7 март стартира в ефир собственото шоу на Рачков, което пък ще бъде пряка конкуренция на предаването на бившата му Мария Игнатова.

Тези дни продуцентът на „Като две капки вода“ Маги Халваджиян отбеляза своя 54-и рожден ден. Рачков тоново реши да привлече вниманието на своя шеф с интересен колаж и послание.

„Честит рожден ден, Маги! Пожелавам на теб и Джуди никога да не се отървете от мен и още поне 100 години да бъдем заедно. Липсвате ми“, пише Димитър в официалния си профил в Инстаграм,, където напоследък е доста активен.

Носят се легенди за заплатата на Рачков, която ще прибира като водещ на собствено неделно шоу. Запознати издават, че той категорично се превръща в най-скъпо платения актьор и водещ у нас. Голяма част от зрителите на „Капките“ пък настояват връщането на Рачков в шоуто, докато друга част са доволни от смяната и че няма да слушат изтърканите сюжети на комика.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории