Ваня от „Игри на волята“ шашна със зловещо хорър (ВИДЕО)

ваня-игри-на-волята

Ваня от „Игри на волята“ продължава да провокира вниманието в социалните мрежи, въпреки че екстремното шоу, в което участва, приключи преди месеци.

Атрактивната червенокоска, която тепърва иска да пробива в киното обаче, не спира да изненадва с това, което прави дори и по време на пандемия.

Известно е, че Ваня е професионален каскадьор, с каквото се занимава и от много години, а наскоро пред Vbox7 тя споделя, че е започнала да тренира още през 2013-та, когато нямала никакъв опит и знания за каскадьор.

„Доста по-лесно е да имаш основата на акробат, от боен спорт. Аз нямах и започнах от нулата. Имах обаче огромно желание тогава, но и сега. Смятам, че щом намериш нещо такова, не трябва да се отказваш от него. Имам много неща, от които се страхувам, включително и до днес. Човек от страх може да обърка много. Има някои неща, които са твърде рисковани да ги предприема“.

В скорошно видео в Инстаграм профила си пък, красавицата сподели и една своя доста необичайна страна, която се оказа и доста зловеща. Сцените, които Ваня пресъздава, са като от филм на ужасите.

Музиката, осветлението, движенията на Ваня – всичко напомня на хорър лентите, които се превръщат в хит, но определено не са по вкуса на всеки. „Когато лампите изгаснат…“, са единствените думи, написани от Ваня към споделеното клипче.

Ваня влиза в ролята на демон, който преследва човек, чийто дъх и ускорено дишане се чуват във видеото.