Гала изненада всички с реакцията си след безумен гаф на Никол Станкулова

гала

Неотдавна Никол Станкулова спретна жесток гаф в ефир и обиди неволно тв водещата Гала по време на едно от изданията на „На кафе“. Репликите й обиколиха за нула време социалните мрежи, предизвиквайки всевъзможни коментари.

Оказа се обаче, че самата Гала съвсем не е приела присърце казаното от синоптичката. И дори й е простила за това, че думите й очевидно са изпревали мисълта. Думите на Станкулова бяха по повод коментар за лагерите на смъртта по времето на Хитлер.

Внимание! Измама от името на Никол Станкулова вкара в капан много хора СНИМКИ

undefined

„Има някаква мистика в него. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели“, заяви в студиото тя. „Не, аз по това време не съм живяла, Никол, не съм го преживяла, родена съм 1967 г.“, отговори й водещата.

Зейнеб нанесе жесток удар на Гала

undefined

„Не съм се обидила на Никол Станкулова. Аз много я харесвам и сме приятелки. В ефир на живо е възможно всеки да каже нещо, без да иска да обиди другия, но това е нормално“, такъв коментар даде популярната ни тв водеща в социалните мрежи, където очаквано последователите й се бяха активизирали след случката./