Криза! Луна продава апартамента си в Шумен. Във ВИДЕО показа спалнята и обяви, че на нея…

Луна

Финансова криза налегна Луна, която не успя да закърпи бюджета със скромния си хонорар от миналогодишния сезон на „Като две капки вода“. Изпълнителката на „Бягайте крачета“ реши да разпродава имотите си, за да може да преживява в тези трудни за всички времена.

Скандалната певица взе много тежко решение, за да се отърве от финансовите неволи, които я мъчат след загубата на средства във фалиралата КТБ и след смъртта на богатия й любовник. Тя реши да се раздели с родния си апартамент в Шумен.

„Продавам моя роден апартамент в град Шумен! Отварям вратите му за всеки ценител, който се нуждае от успех и късмет в живота! Апартаментът се продава напълно обзаведен с всички екстри, включително и моята енергия в него! Чисто новата спалня се ползва единствено и само от моето прекрасно тяло! Един чудесен и луксозен нов дом очаква новите си собственици“, с тези думи Луна рекламира жилището си.

Тя пусна кратко видео в Интаграм и показа въпросната спалня, която по думите й не е виждала мъжко тяло. Определено се усеща луксът в жилището и със сигурност на Луна не й е приятно да се раздели с апартамента, но пък е свикнала на много удобства в София и парите не стигат. Луна не готви, а разчита на изискани ресторанти, които й доставят вкусна и топла храна до входната врата. Това е скъпо удоволствие, както и пластичните интервенции, затова се налага да се раздели с жилището си в родния Шумен.