Софи Маринова хвърли в шок всички (Снимка)

Софи Маринова

Гласовитата певица Софи Маринова шокира приятелите си с чисто нова визия. Ромският славей си подари целодневни разкрасителни процедури, които включваха и фризьор.

Етрополската звезда искала драстична промяна преди старта на „Като две капки вода“, но имала притеснения как ще я възприемат любимите й мъже – сибът й Лоренцо и приятелят й Гринго.

Дълги години Софи се подвизава на музикалната сцена с дълга черна коса и след като преди две години ре подстрига късо, получи неодобрение от Гринго и Лоренцо. Сега отново взела импулсивно решение за промяната, но този път получи само положителни коментари за страхотната си визия и всички я адмирират за взетото решение.

Късата коса на Софи вече порасна, но тя продължава да я поддържа по-къса от предишните години и коментарите в мрежата са, че по този начин изглежда по-млада.

На 22 февруари стартира новия сезон на „Като две капки вода“, където се очаква Софи да бъде гвоздеят на шоуто. Тя ще се състезава с Азис, Фики, Михаела Маринова, Поли Генова, Рафи, Къци Вапцаров и Милица Гладнишка.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории